Idioma
0,00€

Compartir en

El barret màgic

Mireille Messier / Charlotte Parent

Fa molt i molt de temps, en una cabana dels confins del bosc hi vivien dos infants que es deien Arlo i Isaura. Un dia, el seu estimat eriçó cau greument malalt. Els poders màgics dels gnoms podrien guarir-lo. Trobar un gnom, però, resulta més difícil que no s’esperaven…

Título El barret màgic
Autor/a Mireille Messier
Ilustrador/a Charlotte Parent
Traductor/a Marta Breu
ISBN 978-84-10090-29-3
Formato 23 x 29,2
Páginas 52
Idioma Castellà, Català
Publicado Octubre de 2024
Código IBIC YBC
Amb el suport del Departament de Cultura

Mireille Messier, originària d’Ottawa, va cursar els estudis de teatre i de radiodifusió abans de traslladar-se a Toronto, Ontario. Gràcies a la seva tasca com a guionista de televisió, el 1999 va fer els seus primers passos en la literatura infantil i juvenil.

Des de llavors ha publicat una trentena de novel·les, àlbums i llibres de no-ficció per a joves lectors. A més d’escriptora, Mireille Messier també és artista de veu en off, guionista, directora, orgullosa francoontariana i mare.

Charlotte Parent es dedica a la il·lustració i als còmics a Montreal i a Sainte-Gertrude, al Centre-du Québec. És llicenciada en Arts Visuals per la Universitat Concordia (2017), on es va especialitzar en dibuix. També ha cursat un màster en Conservació d’Obres d’Art. Charlotte Parent ha il·lustrat tres àlbums infantils i juvenils i treballa com a il·lustradora independent per a editorials, el sector del llibre i organitzacions comunitàries. Li agrada fer dibuixos compromesos amb les causes socials I elaborar cartells, els arxius dels quals distribueix gratuïtament.