Idioma
0,00€

Compartir en

Canvis

Grans eines per a petits guerrers.

Estefanía Romero / Àgata Gil Capeta

EL CANVI ÉS PART DE LA VIDA

Quan rebem una mala notícia o passa alguna cosa que no ens agrada, és normal que ens sentim tristos, enfadats o espantats. Parlar-ne amb els altres, preguntar els dubtes que tinguem o expressar el que sentim ens pot ajudar a estar més bé.

Aquest llibre presenta els canvis que ens podem trobar en el dia a dia i algunes pautes per viure’ls millor.

Canvis forma part de la col·lecció Grans eines per a petits guerrers, en la que també trobaràs PensamentsRelaxacionsHabilitats socials, M’estimo i Bullying

Título Canvis
Autor/a Estefanía Romero
Ilustrador/a Àgata Gil Capeta
Traductor/a Marta Breu
ISBN 978-84-10090-33-0
Formato 17 x 22
Páginas 40
Idioma Castellà, Català
Publicado Juliol de 2024
Código IBIC YXL

Estefanía Romero és psicòloga amb un màster en psicooncologia. Té una àmplia experiència en l’acompanyament emocional de pacients amb càncer i malalties cròniques. Actualment, treballa a la Fundació MÁS QUE IDEAS, on desenvolupa projectes que busquen millorar la qualitat de vida de les persones que conviuen amb una malaltia.

Àgata Gil Capeta va néixer a Badalona, on encara viu i treballa, ben a prop del mar. Des de petita la seva passió ha estat dibuixar. Ha guanyat diversos premis d’il·lustració, com ara el Mercè Llimona o The White Ravens (2008). Compagina la seva feina artística amb la de professora d’il·lustració i disseny gràfic.